Oudebrommers Hyves Volg ons op twitter!

 

Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang) 5 september 2015Datum (einde) 5 september 2015
Soort Evenement:Authentiekedag Vreeswijk
Locatie:Vreeswijk (Nieuwegein)
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:09:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Stichting Activiteiten VreeswijkWebsite:oldtimers.invreeswijk.nl
E-mail:oldtimers@invreeswijk.nlTelefoon:06-20443836
Extra info:Op zaterdag 5 september wordt voor de 6e keer een Authentieke Dag georganiseerd in het historische schippers- en sluizendorp Vreeswijk. Deze Authentieke Dag markeert de start van de Vreeswijke Septemberdagen. Op deze dag staan oude vervoersmiddelen centraal en worden vroegere ambachten en gebruiken gedemonstreerd. De organisatie nodigt bezitters van authentieke vracht- en personenauto’s, motorfietsen, tractoren en bromfietsen uit om aan deze dag deel te nemen met onder andere een mooie rondrit van ca. 60 km (tractoren ca. 30 km) door de regio.