Oudebrommers Hyves Volg ons op twitter!

 

Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang) 4 oktober 2014Datum (einde) 5 oktober 2014
Soort Evenement:DE WILLEM DIJKEN-BROM SPEKTAKEL
Locatie:ACHTER HET TINQ BENZINE STATION henegouwerweg wadi
Aanvangstijd:10:00Eind tijd:17:15
Rubriek:Toertocht
Organisatie:GROENE HART TOUR TOCHTENWebsite:OUDEBROMMERS .NL
E-mail:OLDTIMERJAN@TELFORT.NLTelefoon:N.V.T.
Extra info:een extra vermelding voor het spektakel van de Willen dijkentour op zondag 5 oktober 2014, verzamelen achter het TINQ Benzine station bij het Jan Museum , henegouwerweg 26 Waddinxveen, wij starten na 10 uur, let op de kosten van het pontje dient U vooraf beschikbaar te stellen, zorg dat u tank nok vol zit er is geen bezemwagen meer, dus bij pech mag u dit nu zelf oplossen, er wordt rustig gereden , bij regen of sneeuw vervalt deze tourrit, kijk dus donderdags nog even bij de AGENDA. hierna komen we weer terug in het Jan verzamel museum voor een afsluiting. voor bezoekers is dit open na 16.00 uur. wel eerst aanmelden per E-MAIL.
Datum (aanvang) 5 oktober 2014Datum (einde) 5 oktober 2014
Soort Evenement:De Willem Windhorst ,oktober , dijken tour rit.
Locatie:achter het TINQ-Benzine station-WADDINXVEEN
Aanvangstijd:10:15Eind tijd:17:15
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Groene hart bromfiets tourrittenWebsite:oudebrommers.nl
E-mail:oldtimerjan@telfort.nlTelefoon:n.v.t.
Extra info:Vandaag is het de Willem dijken tourrit, we gaan 2 x varen dus neem extra zakgeld mee, eindelijk gaan we de Molens daar kiek, de route is totaal veranderd, het blijft U volgens Willem verbazen, let op er is geen bezem wagen aanwezig zorg voor goed onderhoud en een nok volle tank , ook vandaag is het privι museum met de old timer brommers open, na 16.00 uur, wel eerst aanmelden per e.mail
Datum (aanvang) 5 oktober 2014Datum (einde) 5 oktober 2014
Soort Evenement:Kempen Tocht
Locatie:Eindhoven
Aanvangstijd:09:30Eind tijd:16:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:De BromvliegersWebsite:www. bromvliegers.nl
E-mail:n.v.t.Telefoon:n.v.t.
Extra info:05 oktober 2014: OPNIEUW IN HET PROGRAMMA EEN RIT DOOR DE KEMPEN, Locatie: Cafι/Zalencentrum De Hangar Meerbos 4 5658 LA Eindhoven. Omschrijving: Op 05-10-14 wordt er door Oldtimerclub de Bromvliegers een toertocht georganiseerd. Er zullen naar verwachting weer ruim 200 brommers / solexen / en snorfietsen aan de start verschijnen. De start / finish is vanuit de hangar incl. een pauzeplaats in de Kempen. Ook daar zal gedacht worden aan een versnapering. Inschrijven kam vanaf 9.00 uur en vanaf 10.45 starten de eerste deelnemers. Niet leden kunnen tegen een betaling van € 7,- een goed gevulde envelop/startpakket in ontvangst nemen om de rit mee te rijden. Vertrektijden: Vertrek solexen 10.45 bromfietsen 11.00 uur. Deze dag zal in combinatie met een middagvullend programma geheel in het teken staan van terug in d’n tijd. Er wordt tussen de vertrekkende en terugkomende rijders gedacht aan muziek, “zopie” een springkussen voor de kids en 2 getalenteerde muzikanten die onder het genot van een drankje diverse optredens zullen verzorgen. Poets je stalen ros op en kom naar bovenstaande locatie. Meer info? Stuur direct een mail naar de organiserende werkgroep via deze link. Samenvattend: Geheel bewegwijzerde toertocht voor brom en snorfietsen + Solexen van 20 jaar en ouder, met bezemwagen service. Onze laatste rit van het toerseizoen! Dus kom het feestelijk afsluiten bij de Kempen Rit! Facebook. De lokale organisator van dit evenement voor De Bromvliegers heeft ook een facebook pagina op deze link: http://www.facebook.com/toertochtenwillyfuchs Routebeschrijvingen naar Start Locatie: Komend vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch of Tilburg • Volg de A2 richting Eindhoven • Neem voor Eindhoven de randweg N2 richting Veldhoven/Waalre. • Neem afslag 31 (Veldhoven-de Hurk). • Einde afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. • Bij eerste verkeerslicht (Bij MCdonalds) rechtsaf. • 1e straat rechts af en naar rechts blijven volgen. • Weg vervolgen, na 600 meter links afslaan naar de Bosrand (bij doorgaand verkeer bord). • Einde van de straat links afslaan, busbaan oversteken en weer links afslaan. • Aan uw rechterhand ligt De Hangar. Komend vanuit de richting Venlo – Maastricht • Volg de A2 richting Tilburg-Den Bosch. • Neem voor Eindhoven de randweg N2 richting Waalre/Veldhoven. • Neem afslag 31 (Veldhoven-de Hurk). • Einde afrit rechtsaf (onder viaduct door). • Bij derde verkeerslicht (Bij MCdonalds) rechtsaf. • 1e straat rechts af en naar rechts blijven volgen. • Weg vervolgen, na 600 meter links afslaan naar de Bosrand (bij doorgaand verkeer bord). • Einde van de straat links afslaan, busbaan oversteken en weer links afslaan. • Aan uw rechterhand ligt De Hangar. Bekijk hier ook een route kaartje. ( PDF Formaat)
Datum (aanvang) 1 november 2014Datum (einde) 1 november 2014
Soort Evenement:brommer en onderdelen beurs
Locatie:sehteweg 45 meppel
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:16:00
Rubriek:Beurs
Organisatie:DETO-meppelWebsite:n.v.t
E-mail:duckman232dTelefoon:n.v.t
Extra info:n.v.t
Datum (aanvang) 2 november 2014Datum (einde) 2 november 2014
Soort Evenement:de November, laatste omgevings tour
Locatie:Tinq-benzine station, henegouwerweg-Waddinxveen.
Aanvangstijd:10:30Eind tijd:16:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Groene hart Bromfiets tourrittenWebsite:oudebrommers.nl
E-mail:oldtimerjan@telfort.nlTelefoon:n.v.t.
Extra info:Vandaag de aller laatste Tourtocht van 2014, wij gaan door het Groene Hart gebied, verzamelen na 9.30 uur wij vertrekken na 10.30 een tour van ca. 60 km , zijn we op tijd weer terug voor een museum bezoekje bij oldtimer Jan