Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang)27 augustus 2016Datum (einde)27 augustus 2016
Soort Evenement:2&4takt Classic Meeting
Locatie:Kortrijk
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:13:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:De Blende TigersWebsite:www.zomervanoverleie.be
E-mail:info@zomervanoverleie.beTelefoon:0032495995986
Extra info:Een event waar je als liefhebber van de oude bromfiets zeker een leuke babbel kan slaan met gelijkgestemden. De organisatie voorzien in een ontbijt uit het vuistje met koffie, 2 stops tijdens de toertocht waar gratis een consumptie wordt voorzien en op het einde van de tocht krijgt elke deelnemer een degustatie van de Belgische biertrots Bockor; LeFort Triple; aangeboden. deelname prijs slechts 10 euro ps. daar we dit voor de eerste maal officieel organiseren zou het fantastisch zijn mochten liefhebbers van de oude brommer dit bericht delen. waarvoor dank !!!