Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang)27 april 2017Datum (einde)27 april 2017
Soort Evenement:Bromfietsshow Schoonhoven
Locatie:Schoonhoven
Aanvangstijd:12:30Eind tijd:16:00
Rubriek:Bromfietsshow
Organisatie:Bromfietsshow.nlWebsite:www.bromfietsshow.nl
E-mail:Clemensjansen@planet.nlTelefoon:-
Extra info:Een inmiddels vertrouwd evenement voor liefhebber van oldtimer bromfietsen. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieŽn en er is voor ieder wat wils. Schoonhoven staat bol van de activiteiten op Koningsdag en daarom is dit evenement geschikt voor het hele gezin.
Datum (aanvang) 8 juli 2017Datum (einde) 8 juli 2017
Soort Evenement:Beriniclub tourrit 2017
Locatie:Zie website
Aanvangstijd:10:00Eind tijd:17:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:BeriniclubWebsite:www.beriniclub.nl
E-mail:andre@beriniclub.nlTelefoon:-
Extra info:Noteer alvast in de agenda, verdere details worden later bekend gemaakt. Maar het principe is ieder jaar gelijk. Een tourrit voor Berini's tot 1980. Ook geschikt voor hulpmotoren.