Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang) 6 augustus 2016Datum (einde) 6 augustus 2016
Soort Evenement:Klassieke brommer en solex Sukerbietentocht 2016
Locatie:evenemententerrein LEMELERVELD
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:14:15
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Stichting festiviteiten LemelerveldWebsite:www.feestweeklemelerveld.nl
E-mail:sukerbietentocht@feestweeklemelerveld.nlTelefoon:nvt
Extra info:U bent van harte welkom voor De Klassieke Brommer Sukerbietentocht welke wordt verreden tijdens de feestweek in Lemelerveld op zaterdag 06 augustus. Vanaf ongeveer 9:00 bent u welkom met uw klassieke brommer of Solex op het evenemententerrein met een kopje koffie. Er is een mooie route uitgestippeld van ongeveer 70 kilometer die rond 10:00 start en welke u langs de mooiste plekjes van Lemelerveld en omgeving brengt. Voor de solexen zijn aparte voorrijders en aangepaste route geregeld. (deelname op eigen risico) Onderweg is de lunch verzorgd. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en de gehele dag tal van andere activiteiten. Voor het gehele programma van de Lemelerveldse feestweek: http://www.feestweeklemelerveld.nl u vind hier ook de foto's en film van het afgelopen jaar. Deelname, herinnering, koffie en lunch ed. is op basis van vrije gift, maar begroot op het aantal inschrijvingen. Informatie via: sukerbietentocht@feestweeklemelerveld.nl U kunt u HIER opgeven htp://www.sukerbietenfeest.nl/aanmelden
Datum (aanvang) 7 augustus 2016Datum (einde) 7 augustus 2016
Soort Evenement:50cc Rondrit
Locatie:Riemst (Belgie)
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:18:15
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Bromfietsclub KanneWebsite:https://www.facebook.com/Bromfietsclubkanne/
E-mail:vincentbovens@hotmail.comTelefoon:+32478554718
Extra info:Tocht van ongeveer 100km doorheen Belgisch Limburg Tocht volledig bewijzerd Bezemwagen voorzien