Oudebrommers Hyves Volg ons op twitter!

 

Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang) 8 augustus 2015Datum (einde) 8 augustus 2015
Soort Evenement:Bouwvakfeest 2015
Locatie:Nieuw Heetem
Aanvangstijd:10:00Eind tijd:16:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Oldtimer Nieuw HeetenWebsite:https://www.facebook.com/oldtimerNH
E-mail:oldtimernieuwheeten@gmail.comTelefoon:n.v.t.
Extra info:Vanaf 10.00 inschrijven, start rit 11.00 lengte rit 75 km. Graag vooraf aan melden via bovenstaande mail
Datum (aanvang) 8 augustus 2015Datum (einde) 8 augustus 2015
Soort Evenement:Klassieke brommer en solex Sukerbietentocht
Locatie:evenemententerrein Lemelerveld
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:14:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Stichting festiviteiten LemelerveldWebsite:www.feestweeklemelerveld.nl
E-mail:sukerbietentocht@feestweeklemelerveld.nlTelefoon:nvt
Extra info:U bent van harte welkom voor De Klassieke Brommer Sukerbietentocht welke wordt verreden tijdens de feestweek in Lemelerveld op zaterdag 08 augustus. Vanaf ongeveer 9:00 bent u welkom met uw klassieke brommer of Solex waar u ontvangen wordt met een kopje koffie. Er is een mooie route uitgestippeld van ongeveer 70 kilometer die rond 10:00 start en welke u langs de mooiste plekjes van Lemelerveld en omgeving brengt. Voor de solexen zijn aparte voorrijders en aangepaste route geregeld. (deelname op eigen risico) Onderweg is de lunch verzorgd. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en de gehele dag tal van andere activiteiten. Voor het gehele programma van de Lemelerveldse feestweek: http://www.feestweeklemelerveld.nl u vind hier ook de foto's en film van het afgelopen jaar. Deelname, herinnering, koffie en lunch ed. is op basis van vrije gift, maar begroot op het aantal inschrijvingen. Informatie via: sukerbietentocht@feestweeklemelerveld.nl U kunt u via het inschrijfformulier op de website opgeven. Geef a.u.b. aan of u met een bromfiets of solex komt. Tot zaterdag 08 augustus! Met vriendelijke groet, Stichting festiviteiten Lemelerveld
Datum (aanvang)16 augustus 2015Datum (einde)16 augustus 2015
Soort Evenement:Oldtimer Bromfiets en motor toertocht
Locatie:Ons Dorpshuis Haler
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:16:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:t Vastluiperke HalerWebsite:www.haler-uffelse.nl / verenigingen
E-mail:huub.custers@ziggo.nlTelefoon:0612412528
Extra info:Oude brommer en motor toertocht. Met symbolen uitgezet, dus makkelijk alleen of groepje te rijden. Inschrijven vanaf 9.00 uur. Start van de tocht om 11.00 uur. Ons Dorpshuis, Pinxtenstraat 1, 6012 RT Haler
Datum (aanvang) 5 september 2015Datum (einde) 5 september 2015
Soort Evenement:Authentiekedag Vreeswijk
Locatie:Vreeswijk (Nieuwegein)
Aanvangstijd:09:00Eind tijd:09:00
Rubriek:Toertocht
Organisatie:Stichting Activiteiten VreeswijkWebsite:oldtimers.invreeswijk.nl
E-mail:oldtimers@invreeswijk.nlTelefoon:06-20443836
Extra info:Op zaterdag 5 september wordt voor de 6e keer een Authentieke Dag georganiseerd in het historische schippers- en sluizendorp Vreeswijk. Deze Authentieke Dag markeert de start van de Vreeswijke Septemberdagen. Op deze dag staan oude vervoersmiddelen centraal en worden vroegere ambachten en gebruiken gedemonstreerd. De organisatie nodigt bezitters van authentieke vracht- en personenauto’s, motorfietsen, tractoren en bromfietsen uit om aan deze dag deel te nemen met onder andere een mooie rondrit van ca. 60 km (tractoren ca. 30 km) door de regio.