Oudebrommers Hyves Volg ons op twitter!

 

Regelmatig is er de mogelijkheid om mee te doen aan tour tochten of om een beurs te bezoeken. Op deze site hebben we geprobeerd om de meeste weer te geven. Echter kunnen we er natuurlijk hier en daar een paar vergeten. Als u daarom nog wat toe te voegen heeft dan kunt u gebruik maken van de onderstaande knop.

 

Het is natuurlijk mogelijk dat iemand een foutje maakt tijdens het invoeren en dat er locaties of data van evenementen wijzigen. Wilt u daarom zeker zijn van een leuke dag, neem dan even contact op met de organisatie van het betreffende evenement.

 
Datum (aanvang) 3 januari 2015Datum (einde) 3 januari 2015
Soort Evenement:OPENDAG EN NIEUWJAARS GROET
Locatie:achter De Henegouwer-henegouwerweg 26 Waddinxveen
Aanvangstijd:11:00Eind tijd:18:00
Rubriek:Bromfietsshow
Organisatie:GROENEHART BROMFIETS TOUR EVENEMENTEN-WADDINXVEENWebsite:OUDEBROMMERS.NL
E-mail:INFO@DEHENEGOUWER.NLTelefoon:N.V.T.
Extra info:ZATERDAG 3 JANUARI 2015. EEN OPEN DAG EN EEN NIEUWJAARS GROET BIJ HET GROENE HART BROMFIETS COLLECTIE, OLDTIMER BROMFIETSEN VAN AF DE JAREN 1950 TOT IN DE JAREN 1970, PROEF DE SFEER VAN JAREN TERUG OP DEZE DAG IS DE VERZAMELING VAN 47 JAAR VAN OLDTIMER JAN VRIJBLIJVEND TE BEZICHTIGEN, VRIJE TOEGANG, MITS U ALLEEN MET DE OGEN KIJKT, ER IS NOG RUIMTE VOOR OUDE SPULLEN , OOK BROMMERS EN MOTORFIETSEN, EN ALLES WAT NIET OUDER IS DAN JAN IS WELKOM, GEOPEND VAN 11.00 TOT ZOLANG U GEZELLIG BENT. IK ZIE U OP DEZE DAG, GROET EN EEN GEZOND 2015 , RIJ VOORZICHTIG., GR. JAN UITTENBROEK.